مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط اعسار

سلام. بنده در بهمن ماه 1395 محکوم به پرداخت مبلغ حدود 38 میلیون تومان به بانک به همراه هزینه دادرسی، حق الوکاله وکیل و خسارت تاخیر تادیه شدم. پس از اعتراض من و دادخواست اعسار، دادگاه تجدید نظر رای به پرداخت 13 میلیون تومان به عنوان اولین قسط و ماهیانه مبلغ 2 میلیون تومان داد ولی تاکنون اقدامی برای پرداخت انجام ندادم و از طرف محکوم له هم اقدامی صورت نگرفت. الان قصد پرداخت آن را دارم. در سایت اقدام به اخذ نوبت جهت شعبه اجرای احکام مربوطه کردم ولی پیغام داد که از طریق خدمت لایحه خدمات قضایی اقدام شود و نیازی به اخذ نوبت ندارید. ممنون میشم راهنمایی فرمایید که چه کاری باید انجام دهم و حدودا چه مبلغی باید پرداخت کنم؟ تاریخ تقدیم دادخواست هم آبان ماه 1394 است. با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی هدایتی

جناب آقای مجتبی هدایتی :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و میزان پرداخت حداقل به میزان پیش پرداخت باشد.