مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

با سلام و احترام.
اینجانب خودروی خود را به شخص الف فروختم و شخص الف بعد از چند سال خودرو را به شخص ب فروخته است. اینجانب بعد از اقامه چندین دعوی بر علیه شخص خریدار الف نهایتا موفق به صدور رای بر علیه شخص الف مبنی پرداخت هزینه دادرسی و جبران خسارت ایاب و ذهاب و الزام به فک پلاک و توقیف پلاک خودرو شدم. شخص ب (خریدار نهایی) که ساکن آذربایجان می باشد با مراجعه به اینجانب (مالک خودرو) که ساکن استان بوشهر می باشم، درخواست وکالت فک پلاک و رفع توقیف خودرو نمود. اینجانب نیز که خسارات مالی زیادی بابت عدم فک پلاک که نهایتا منجر به عدم امکان ثبت نام خودرو جدید برای اینجانب میشد و همچنین سایر هزینه های مالی از قبیل هزینه دادرسی و غیره و من جمله اطاله وقتی که بابت توقیف خودرو به اینجانب تحمیل شده بود، فلذا از شخص ب تقاضای پرداخت مبلغ 9 میلیون تومان خسارت در عوض رفع توقیف خودرو رو دادند. وکالت فک پلاک به وی نمودم و شخص ب نیز پذیرفت و مبلغ مذکور را از طریق کارت به کارت به حساب اینجانب منتقل کرد. سپس به اینجانب مراجعه نمود (شخص ب از استان اذربایجان برای دریافت وکالت به استان بوشهر نزد اینجانب آمد) اینجانب نیز طبق وعده به ایشان وکالت فک پلاک دادم. شخص ب بعد از فک پلاک خودرو اظهارنامه ای برای اینجانب ارسال نموده و ادعا کذبی مبنی بر این که که مبلغی( 9 میلیون) که به حساب اینجانب واریز نموده بابت ضمانت فک پلاک بوده و چون اکنون وی پلاک را تعویض کرده است باید این مبلغ به ایشان عودت گردد را نموده است و در صورت عدم استرداد مبلغ مذبور از اینجانب شکایت خواهد نمود. خواهشمندم اساتید وکالت راهنمایی بفرمایند. پیشاپیش از مساعدت شما کمال تشکر و قدردانی را تقدیم می دارد.

پاسخ ها :

استرداد وجه واریز شده فک پلاک خودرو فروخته شده وکالت فک پلاک خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خودرو استرداد وجه