مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام. من چند ماه بود در شهرستان کار میکردم. شغل بنده حفار هست. هر زمان میخواستم بیام خونه به همسرم میگفتم دارم به خونه می آیم. یک روز گفتم دارم میرم خونه به او نگویم و برسم خونه و او را سورپرایز کنم. آمدم و رسیدم جلوی مغازه اش و وقتی رسیدم جلوی مغازه او را دیدم و به مغازه اش زنگ زدم و گفتم دارم میام خونه. گفت باشه پس بگذار من هم به خونه بروم. گفتم الان که از مغازه بیرون اومد سورپرایزش میکنم. ده دقیقه موندم جلوی مغازه بیرون نیومد. به او زنگ زدم و گفتم کجایی، گفت دارم به خونه میروم بگذار مغازه رو میبندم و زنگ میزنم. من همین موقع راستش رو گفتم و گفتم من رو خوب دیدی جلوی مغازه هستم تو کجایی گفت شوخی نکن خواهش میکنم اذیت نکن و درست حرف بزن. یک کمی هم بدهکار شدم و دید واقعیت دارد، گوشی اش رو خاموش کرد و برگشت گفت شوخی میکنی باشه به قرآن اعصاب من رو خراب کردی و من هم هی زنگ زدم و گفتم باشه. راستش رو بگو کجا رفتی؟ بگو بیام دنبالت که به خونه برویم. گفت خونه عمویم هستم. من هم رفتم اون جا دیدم بله اون جا هست و گفتم باشه چرا بی اجازه اومدی این جا؟ گفت عموی من زنگ زد و گفت برو خونه ما من با همسرم درگیر شدم و بی حال هست و برو پیش او. من هم فکر کردم راست میگوید. گفتم بار اول و آخرت باشد و اون هم عذرخواهی کرد و تموم شد و رفت. من هم به همسرم شک کرده بودم. چند ماه گذشت با همان عمویش دعوا کرد و گفتم زشت هست و دعوا نکنید. برگشت گفت تو اگر عرضه داری برو دنبال همسرت و مواظب اون باش. گفتم مواظبش هستم و گفت نه مواظبش نیستی. اسم یک مرد را گفت و رفت. من هم زنگ زدم به برادر بزرگش و گفتم برادرت این حرف رو گفت و رفت و من هم با زنم درگیر شدم و گفت باشه بلند شو بیا این جا یعنی خونه اون ها رفتم و دیدم بله همه اون جا نشستند و منتطر من هستند. نشستم و گفتم چرا جلوی زن من این حرف رو گفتی؟
گفت دروغ نگفتم و راستش رو گفتم. زن تو اون سری که اومدی دنبالش دروغ گفت که خونه ما اومده بود. گفتم پس چرا همون روز نگفتی گفت من رو قسم داد و گفت باشه نگو. من هم گفتم پس کجا رفته بودی گفت یک کمی پول جمع کرده بودم و رفتم به حساب زدم و گفتم باشه بزار درگیر نشوند و سه تا بچه دارند. باز هم اومدم خونه گفتم چرا این قدر دروغ گفتی؛ گفت باشه ببخش دیگر اشتباه نمیکنم. من هم گفتم عیب ندارد و بگذار تموم بشود.
از روش یک سال گذشته چند روز هست فهمیدم باز هم دروغ گفته بودی. دو سال هست با همان پسر دوستی و رابطه دارد. من هم رفتم و شکایت کردم. الان هم از او درخواست پرینت کردم که ببینم چی کار کرده. گفت من دادگاه نمی آیم و میترسد. میگوید مادرم نمیگذارد به دادگاه بیایم و خودت برو هر کاری میخواهی انجام بده.
من هم داشتم با خانواده بیرون میرفتم، چند تا ارازل و اوباش من رو زدند. یکی از آن ها هم همون پسره هست که با زن من رابطه دارد.
میگویم بیا برویم و شکایت کنیم و بگوییم این ها ایجاد مزاحمت کردند، نمی آید ولی امروز بی اجازه با مادرش دکتر گفتم چرا این کار رو کردی؟ میگوید مادرم گفت اون هم از تو بزرگ تر هست و من هم درگیر شدم. گفت باشه من هم به مادرم گفتم میخواهم طلاق بگیرم و من هم گفتم عیب ندارد بگذار انشاالله پرینت در میارم و بعد. مادرش گفت نه لازم نیست خودم بردم به تو هم برده ندادم رفته خونه مادرش سه تا بچه رو ول کرده خونه و من هم ده سال هست ازدواج کردم و میخواهم طلاق بدهم و به خاطر اون سه تا بچه الاف موندم. امروز هم زنگ میزنم جواب من رو نمیدهد. از خونه پول مغازه رو برد است و طلا جواهرات را هم برده است. من الان نمیدونم چیکار کنم.
میگوید مادرم گفت باشد من هم مهریه میخواهم و منم گفتم عیب ندارد و بگذار انشاالله پرینت در بیاد و شکایت انجام بده. گفت من هم شکایت انجام نمیدهم و برو خودت از پسر شکایت کن و من هم رفتم اون جا دیدم بله همه چی رو گفتم. الان نمیدونم چیکار کنم. بی زحمت یک نفر کمک کند. الان هم منتظر هستم تا خودش بیاید و به دکتر برویم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت خود را پیگیری کنید و بنظر بنده حضوری از خدمات وکلا استفاده کنید تا موضوع به نحو احسن حل شود