مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند 6 دنگ

باسلام منزل مسکونی پدری که تا قید حیات بودن من از ایشان همه جوره نگهداری میکردم و پدرم به همه خواهر برادر گفته بود که بعد از خودش منزل مسکونی که با مقداری زمین حدود 300متر است میرسد به برادر کوچک که خودم باشم الان که پدر و مادر از دنیا رفتن میخواستم انتقال سند انجام بدم دوتا از داداشها خواستار ارث شدن با توجه به اینکه پدر به همه قبلا گفته بود که منزل و کلیه محوطه به من میرسه ما 7 نفر هستیم 3 برادر و4 خواهر خواهرها سمت من هستن و هرجا باشد شهادت میدن سوال چه راهی هست که بتونم با 4 خواهر که شهادت میدن انتقال سند انجام بدم دوم بدون شکایت و برای درخواست سند میتونم دوتا داداشی که حرف پدر زیر پا میزارن درخواست تعویض سند بنام خودم بکنم البته با شواهد 4 خواهر وخودم 5نفر لطفا بهترین را ه حل وسریترین کار عنایت فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. وصیت شفاهی در شرایط خاصی پیش بینی شده و به فرض که انجام شده باشد باید توسط افرادی که شنیده اند و شخصی که به نفع او وصیت شده نوشته و امضا شده باشد در این صورت دعوای تنفیذ وصیتنامه شفاهی در دادگاه رسیدگی می شود(یا قبول می شود و یا رد) در اینجا افرادی که وصیت پدر را قبول دارند میتوانند سهم شما را بدهند و نسبت به بقیه که قبول نمی کنند باید به دادگاه مراجعه کنید.
قانون امور حسبی را در این باره مطالعه کنید.