مشاوره حقوقی رایگان - منبی بر اعسار از پرداخت محکوم به

سلام خسته نباشید یه نفر من و داداشم رو با چاقو تکه تکه کرده الان 6سال هست که زندانه زندانش تموم شده الان بحث دیه هستش حدود 600میلیونه که نداره بده دادگاه ابلاغیه داده تو ابلاغیه نوشته منبی بر اعسار از پرداخت محکوم به
این یعنی چی و آیا دیه مارو نده آزاد میشه

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام دادخواست تقسیط مبلغ دیه رو داده و در صورت پذیرش توسط دادگاه دیه تقسیط میشه و طرف هم آزاد میگردد