مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه

با سلام
عزیزان بنده گواهینامه ندارم و تصادف کردم، مقصر تصادف هم من نبودم ماشین من دچار خسارت سنگین شد ولی بخاطر مجازات گواهینامه نداشتن،میترسم برم از راننده مقصر شکایت کنم،خاستم ببینم معمولا چه مجازاتی برا رانندگی بدون گواهینامه تعیین میکنن؟؟ اگه قاضی حبس تعیین کنه آیا میشه معادل آن جریمه نقدی پرداخت کرد؟ چون من خانم هستم. ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام رانندگي بدون گواهینامه برای بار اول صرفا مجازات جزای نقدی هست