مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بدون سند و زمین قولنامه ای

چگونه طرف میتونه زمین قولنامه و ماشین بدون سند ثبتی رو توقیف کنه ؟

پاسخ ها :

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

مثال: «الف» ملک غیر منقولی را که در تهران واقع است، از «ب» که اقامتگاهش در تبریز است، به موجب قرارداد عادی خریداری نموده است. حال دعوایی را به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه آب، در دادگاه عمومی تبریز، اقامه میکند. و برای اینکه خوانده تا زمان محکومیت نتواند ملک مزبور را با سند رسمی به شخص دیگری منتقل کند، درخواست صدور دستور موقت مبنی بر مسدود نمودن نقل انتقال آن را میکند.
به نظر شما باید قبل یا اثنای دعوی تقاضای دادرسی فوری یا دستور موقت حتی با سند عادی نمایید