مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

با سلام و خسته نباشید طبق قراری که من با خانوم گذاشتیم این بود که خونه ای که من قرار به اسم خودم از طریق امتیاز وام مسکنم بخرم به اسم خانومم انتقال بدم و خونرو به اسم ایشون بخریم اقساط وام خونرو هم من پرداخت کنم ضامن وام خونه هم خودم بشم در عوضش ایشون مهریشون رو به من ببخشن. حالا که تمام این کار هارو انجام دادیم مراجعه کردیم دفتر خانه اما برای بخشش مهریه عقد نامه رو میخوان و اجازه پدر خانوموم که ایشون قبول نمیکنن که خانومم مهریشون رو به من ببخشه اما خانومم خودش راضی هستن میخواستم راهنمایی کنین با دست نوشته از خانومم که رضایت داره مهرشو ببخشه کفایت میکنه اگر فایده ای داره متنش باید چی باشه که قابل برگشت نباشه از طرف خانومم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

من می توانم یک نوشته ای تهیه کنم که قانونی باشد و شما بعدا از جانب مهریه دچار مشکل نشوید

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بله راه کار قانونی مناسب و محکم وجود دارد