مشاوره حقوقی رایگان - کوچه بن بست اختصاصی

سلام و عرض ادب
ما ساکن روستا می باشیم منزل ما در انتهای کوچه بن بست واقع است و کوچه جزوی از زمین ما می باشد که در سند عادی قید شده به طول 23 و عرض 3 متر و یک طرف کوچه ملک قرار دارد 30 سال است دیوار کشی می باشد و طرف دیگر زمین خالی واقع است که دیوار کشی انجام نشده و صاحب زمین میگوید باید قانونی شود کمیسیون تشکیل شود ما کوچه نمیخواهیم صاحب ملک و صاحب زمین در دو طرف کوچه قرار دارند قراردادی بین ما منعقد شده و امضاء نمودند ما حق استفاده و عبور و مرور از کوچه را نداریم به بنیاد مسکن شهرستان ارجاع شد و بنیاد مسکن در جواب فرمودند کوچه شخصی است و دهیاری در جریان کار می باشد
1- صاحب زمین برای زمین خود میخواهد مجوز بگیرد آیا میتواند از نظر قانونی سند ما را کپی کند و بنیاد مسکن ببرد ؟
2- صاحب زمین به ما می گوید باید دفترخانه امضاء بزنید که کوچه شخصی است آیا چنین چیزی ممکن است تکلیف از نظر قانونی چیست ؟
لطفاً راهنمایی بفرمائید
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورت حادث شدن اختلاف برای احراز مالکیت شخصی بودن کوچه های بن بست یا باید سند رسمی در دست داشته باشید ویا اینکه در مرجع ذی صلاح دادگاه حکم قطعی بر تائید این موضوع صادر شده باشد در هرحال امضای هرگونه سند رسمی وعادی مستلزم دقت ومشاوره با مشاور ووکیل دادگستری قبل از امضا می باشد موفق باشید