مشاوره حقوقی رایگان - عدم بیمه برای اساتید حق التدریس

حدود 15 سال در دانشگاههای آزاد اسلامی و پیام نور بصورت حق التدریس فعالیت داشتم همچنین دو سال کارمند قراردادی دانشگاه پیام نور بودم ولی بیمه ای برایم رد نشده است چگونه جهت گرفتن سوابق بیمه ای اقدام کنم و در این شرایط حکم دانشگاههای متخلف چیست؟

پاسخ ها :

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

اول باید دید مشمول کدام قانون هستید اگر مشمول قانون کار می شوید که اداره کار در غیر این صورت وزارت علوم

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع تابع شخصیت حقوقی دانشگاه ونوع استخدام می باشد که بستگی به مورد از طریق اداره کار ویا دیوانعالی کشور قابل متابعت وپیگیری بجهت احقاق حقوق شما می باشد موفق باشید