مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

با سلام . من یک ماشین به صورت وکالتی از برادرم خریدم و وکالت فروش داشتم و ماشین رو فروختم به یه شخص دیگر و به اون آقا 30 روز وکالت دادم برای تعویض پلاک. ولی اون آقا ماشین رو قبل از اینکه زمان وکالت تموم شه فروخت باز به یکی دیگه. ولی مشکل اینجاست که اون شخص آخر که ماشین رو خریده تعویض پلاک نرفته و زمان وکالت هم چندین ماه به پایان رسیده و اون شخص آخر جواب تماس اینا رو نمیده. حالا اگه بخوایم دادخواست فک پلاک بدیم به شورای حل اختلاف ، من که از برادرم وکالت داشتم باید این کار رو انجام بدم یا برادرم که کارت ماشین و برگ سبز به اسم اون هست باید انجام بده ؟ کدوم ما باید بریم انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

عدم فک پلاک توسط خریدار تعویض پلاک خودرو فک پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو