مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه به ناحق

سلام وقت بخیر، ما حدودا 6 خانوار در سال 62 مطلع شدیم ملکی در محدوده تهران میدان راه آهن جوادیه، تخلیه و به شکل حلبی آباد و بلاصاحب است، در آن ساکن شدیم و به مرور از حقوق کارمندی و بازنشستگی تعمیرات انجام دادیم چون سند نداریم برای ساخت.

در سال 65 راه آهن تهران 20 واحد منزل در محوطه ساخت و نام کل محل را سازمانی گذاشت، در حالی که یک آجر از منازل ما را راه آهن نساخته و سند مالکیت هم ندارد. در سال 90 از بنده شکایت کرد و تقاضای اجرت المثل کرد و قاضی از اداره ثبت استعلام گرفت و مشخص شد صاحبان ملک هر سه فوت شده اند و ما هرچه تلاش کردیم برای توافق اثری از ورثه نیافتیم و پرونده به نفع بنده مختومه شد.

مهرماه سال 99 مجددا راه آهن از طریق مسئول تخلیه منازل سازمانی آقای ک. و دادستانی تهران برایمان حکم تخلیه ارسال کرده، همسایگان با التماس 3 ماه فرصت گرفتند بلکه بتوانیم صدایمان را به جایی برسانیم، صدها نامه به قوه قضائیه و رهبری ارسال کردیم اما موفق نشدیم، حتی هفته گذشته هم به دادستانی مراجعه کردیم و صحبت های ما را شنیدند و به آقای ک. مسئول تخلیه دستور بررسی مجدد دادند اما منشی ایشان دوباره با ما تماس تلفنی گرفتند و وضعیت تخلیه را در این شرایط کرونا جویا شدند! جناب ک. می فرمایند قاضی ای که سال 90 به شما حکم داده اشتباه کرده! و وقتی ما از ایشان تقاضای مشاهده سند می کنیم می فرمایند فقط به قاضی نشان می دهم! حتی ما برای شکایت هم مراجعه کردیم گفتند روی حکم دادستانی حق شکایت ندارید!

سوالمان این است، ملک ما توسط راه آهن ساخته نشده، و برای ما مسجل نیست که سند گرفته باشند چون قبلا هم ادعا کردند و در دادگاه سال 90 محکوم شدند، ما چطور می توانیم به این حکم اعتراض کنیم یا از اداره ثبت استعلام بگیریم که مشخص شود راه آهن مالکیتی به ملک ما ندارد؟
آیا بنده می توانم پرونده سال 90 را که راه آهن خواهان بود و بنده خوانده، به جریان بیندازم؟
خواهش میکنم ما را راهنمایی بفرمایید چندین خانوار در شرایط کرونا در ماه مبارک مستاصل شده ایم، ما در این منازل روزه می گیریم اگر هزینه نکرده بودیم و بیشتر از سی سال سابقه سکونت نداشتیم خودمان آنرا تخلیه می کردیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تماس بفرمایید
نیاز به بررسی بیشتر