مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع

با سلام من رای طلاق یک طرفه از همسرم گرفتم. تو این مدت با یک اقایی ارتباط تلفنی داشتم آیا همسرم میتونه پرینت خطمو بگیره و شکایت کنه و از این طریق رای طلاق رو باطل کنه؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
شما طلاق گرفتید و رابطه زوجیت بین شما برقرار نیست.
به عبارتی شما باهم غریبه هستید.نمیتونن چنین کاری کنن ایشون. البته اگر طلاق شما از نوع رجعی باشه در مدت رجوع میتونن چنین کاری کنن . ولی اگر طلاق شما بائن باشه اصلا نمیتونن.اقدامی کنن