مشاوره حقوقی رایگان - شروط بلند شدن مستاجر بعد از سه ماه

سلام وقت بخیر ، بنده موجری هستم که دی ماه خانه ای رو تحویل مستاجر دادم ، حالا بعد از سه ماه زنگ زده اصرار و خواهش که من میخوام بلند شم برم یه شهر دیگه چون میخوام برم دکتر گفتم باشه چند روز زمان بده تا 40 میلیون رو جور کنم باز فردای همان روز خواست که 15میلیون پول براش واریز کنیم تا خونه ای رو معامله کنه گفتیم الان نداریم با هزار بدبختی کل مبلغ رهن خونه رو در عرض 2 روز و نیم فراهم کردیم حالا امروز همون مبلغ 15 تومن رو براش واریز کردیم میگه دیگه خونه ای که میخواستم تو تهران قرارداد ببندم بهم خورده و حالا نمیخوام بلند شم تا تموم شدن قرارداد میشینم ، از بنگاه پرسیدم توی قولنامه فسخ معامله ننوشته ، چون اون پول رو با ضرر و زیان زیادی جور کردیم آیا میشه مستاجر رو بلند کرد ؟ وقتی فسخ معامله ننوشته یعنی صاحب خونه هم میتونه مستاجر رو بلند کنه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست دادخواست اثبات وقوع اقاله و تخلیه ملک را بدهید. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

با توجه به اینکه اجاره عقد لازم است لذا بدون علت قابلیت فسخ را ندارد و هم مستاجر و هم موجر مکلف به پایبند بودن به عقد هستند