مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام به نام قبلی

سلام. پسر من یک سال دارد. نام او از عرشیا به ارشیا طبق رای دادگاه تغییر یافته است و حالا توضیحات خورده است. حالا مشکل خانوادگی به خاطر این که توضیحات خورده است، دارد. میخواهم دوباره اسم او را به اسم قبلی بدون توضیحات برگشت بدهم. آیا میشود و امکان دارد.؟ چون هنوز هیچ مدارکی به اسم او نیست. سپاسگزارم

پاسخ ها :

تغییر نام به نام قبلی توضیحات تغییر نام در شناسنامه تغییر نام مجدد تغییر نام شناسنامه ثبت احوال