مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاعی

با سلام و عرض ادب
احتراما یک قطعه زمین کشاورزی که قبلا گواهی مالکیت داشته است توسط مالکین زنده و ورثه ها درخواست سند شده است که هر نفر نسبت به سهم خود سند تک برگ را از اداره ثبت دریافت کرده اند . در سال 1384 زمانی که مالکین همه در قید حیات بودند تقسیم نامه ای تنظیم شده است بصورت دستی بین خودشان که با توافق همگی سهم هر شخص از زمین و متراژ و قطعه ان نیز مشخص شده و همگی امضا و اثر انگشت زده و شهود هم امضا کرده اند . حال پرسش این است که بنده که یکی از ورثه هستم و نسبت به سهم خودم سند تک برگ دارم چگونه باید سهم خودم را مشخص کنم آیا همان تقسیم نامه فوق لازم اجرا است یا بایستی به واسطه آن شکایت حقوق برای مشخص شده قطعه خودم و فروش ان بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند تک برگ شما به احتمال قوی مشاعی است ، در صورتیکه بر روی زمین قطعه شما مشخص است، شما با همان سند مشاعی میتوانید هر کاری را انجام دهید