مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر در صورت شاغل بودن دختر

سلام. دختری مجرد 25 ساله هستم. پدرم فوت کردند. ایشون بازنشسته آموزش پرورش بودن و 30 سال سابقه کار داشتند. میخواستم بپرسم الان من دانشجو هستم اگر سرکار بروم و معلم بشوم، حقوق پدرم به من تعلق نمیگیرد؟ آیا حقوق پدرم رو کامل بدون کم و کسری به من میدهند یا میزان حقوق او کم میشود؟ ممنون میشوم پاسخ بدهید خیلی برای من مهم هست.

پاسخ ها :

مستمری پدر در صورت شاغل بودن دختر مستمری پدر به دختر میزان مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری