مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

باسلام و درود فراوان ببخشید سئوال در مورد سرقت و اتفاقات بعد از آن از شما عزیزان را دارم، من در خیابان مورد سرقت قرار گرفتم و گوشی موبایل، پول، کارت اعتباری، {عابربانک}، و یک قبض پارکینگ
{قبض،موتور} از من به سرقت برده شد، من سریعا به پارکینگ مراجعه کردم و موضوع را با متصدی آن موقع پارکینگ در میان گذاشتم، او به من گفت با {110} تماس بگیرم و جریان را با مراتب در میان بگذارم و من همان موقع جلوی درب پارکینگ،به مأموران محترم نیروی انتظامی {110} تماس گرفتم و جریان را برایشان توضیح دادم و پس از آمدن، از آن مأمور که آمده بود برگه ای دریافت نمودم که آن برگه الان داخل پرونده ی شکایت سرقت است که درحال انجام است، و بنا به درخواست متصدی وقت پارکینگ، برای ترخیصی موتور نیز می بایست از دادگاه یک نامه ی ترخیصی بگیرم تا بتوانم موتورم را از پارکینگ ترخیص کنم، من در پی کارهای شکایت و نامه ی ترخیصی موتور از دادگاه بودم که تقریباً سه روز طول کشیده شد، وقتی برای ترخیصی موتور رفتم به پارکینگ دیدم که موتورم نیست و بعد از سئوال از متصدی پارکینگ فهمیدم متصدی آن موقع که من به ایشان گزارش سرقت قبض پارکینگ کرده بودم، وقتی شیفت اش تمام شده بوده، یا سهوٱ و یا عمدٱ که فراموش کرده بوده و یا چیز دیگری که می بایست به شیفت بعدی خودش گزارش کتبی می داده، این کار را انجام نداده، به همین خاطر همکارا و نیز، یا سهوٱ و یا عمدٱ بدون نامه ی ترخیصی از دادگاه موتور را به یک دزد از خدا بی خبر، تحویل داده رفته است، چون که خودم دیدم داخل دوربین شیفت آن موقع کس دیگری است که موتور را تحویل داده بوده، من یک شکایت از پارکینگ نوشتم و به متصدی وقت کلانتری و دادگاه گفتم تمام قضایا را دوربین های مداربسته ی پارکینگ ضبط کرده و از کلانتری وقتی نامه دوربین های مداربسته را گرفتم و رفتم متصدی امور پارکینگ گفت من کار کردن با ریسیور دوربین های مداربسته را بلد نیستم، من یک نفر که در امور کارهای دوربین های مداربسته بود را به پارکینگ بردم که او گفت تمامی فیلم های داخل هاردها پاک شده است و مسئولین پارکینگ و متصدی آن موقع در پارکینگ هم هیچ مسئولیتی را چه در قبال تحویل دادن فیلمها و یا پاک شدن و یا پاک کردن عمدٱ فیلم های دوربین های مداربسته و چه در مورد تحویل موتور به سارق را قبول نمی کنند و خیلی راحت از زیر مسئولیت هایشان که به عهده آنها بوده، شانه خالی میکنند، خواهشا منو در این مورد لطفا حتما راهنمایی کنید، چون خیلی این قضیه داره به من خسارت وارد میکنه، آیا من با شکایتم از مسئول اصلی پارکینگ و یامسئول آن وقت در پارکینگ میتوانم به حق و حقوق ام که از طرف آنها ضایع شده‌ است برسم،
ممنون تون میشم من رو راهنمایی کنید، باتشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام چنانچه مراتب مفقودی یا سرقت قبض پارکینگ را به پارکینگ اعلام کرده باشید
مسئول پارکینگ ،باید پاسخگوی شما باشد
بنظرم هم می‌توانید شکایت خیانت در امانت کنید و همچنین دادخواست الزام به استرداد عین مال مطرح کنید