مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

رای دادگاه
در خصوص اتهام آقای ع.ع فرزند ر فاقد سابقه کيفری مبنی بر بی احتياطی در امر رانندگی با وسيله نقليه
منجر به صدمه بدنی غير عمدی نسبت به آقای الف.ش به ميزان 50 %دادگاه با توجه به محتویات پرونده
، کيفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان، گزارش مرجع انتظامی، شکایت شاکی ولی قهری طفل
مصدوم آقای خ.ش گواهی های پزشکی قانونی، نظریه کارشناس تصادفات که این نظریه از اعتراض کرد.
مصون مانده است و عدم حضور متهم در دادسرا و جلسه دادرسی، بزه انتسابی به وی محرز و مسلم دانسته و مستندً
717 ماده و رعایت اسلامی مجازات قانون 710-714 -709 -559-558-489 – ب بند- 488 -462 -449 -448 مواد به
قانون تعزیرات 1375 متهم نامبرده را از حيث جنبه خصوصی جرم ( دیه ) به ميزان تقصير به پرداخت هشتاد ششصدم
دیه کامل بابت لقی و شکستگی 20 درصد از دو دندان قدامی سمت راست و چپ پایينی که هر دو دندان سياه شده تلقی
می گردند و سه درصد دیه کامل بابت داميه به همراه جوشگاه در قدام چانه در حق ولی قهری مصدوم ظرف 2 سال
قمری از تاریخ وقوع جرم و همچنين از حيث جنبه عمومی بزه با رعایت بند 1ماده 3 قانون نحوه وصول برخی از در
آمدهای دولت و مصرف آن در موارد معين و با لحاظ مواد 37 و 38 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 از جهت فاقد سابقه
کيفری متهم را به پرداخت پانصد هزار لایر جزای نقدی بدل از حبس در حق صندوق دولت محکوم می نماید. رای صادره
غيابی محسوب و ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه می باشد و سپس ظرف 20 روز پس از آن قابل
تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان اصفهان می باشد.

لطفا بگویید چند درصد اون طرف مقصر دونسته و چند درصد دیه برای او زده اند. آیا دیه رو بیمه میدهد یا خود طرف و چقدر دیگر طول میکشد تا دیه رو بدهند.
ممنون و متشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
کل دیه تعیینی 3/86 صدم دیه کامل است و اگر خودروی مقصر بیمه داشته باشد ،مکلف است که خسارات وارده را تا سرحد تعهدات خود پرداخت کند .
بیمه به محض اخذ رای دادگاه اقدام به اخذ شماره حساب از محکوم له میکند اما معمولا بین یک تا سه ماه طول میکشد تا به حساب محکوم علیه واریز شود.
موفق باشید