مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت عدم تنظیم سند به چه صورت قابل اجراست

با سلام
همسر بنده خودرویی را پنج سال پیش خریداری کردند برگ سبز و کارت ماشین به اسم همسرم هست ولی سند قطعی نه
روز گذشته همسرم ماشین را به یک شخص فروختند و در زیر قولنامه قید شید که ماشین فاقد سند قطعی و با گواهی تعویض پلاک به فروش رسیده ولی در یک قسمت از قولنامه شماره دفترخانه برای تنظیم سند درج شده و برای عدم حضور تنظیم سند قطعی جریمه گذاشته شده و تاریخ حضور هم درج شده برای یک ماه دیگر
حالا سوالم این آیا خریدار با توجه به اینکه با دفترخانه آشنا می‌تونه گواهی عدم حضور بگیره و برای همسر مشکلی ایجاد میشه و از کجا ما میتونیم متوجه این موضوع بشیم
آیا با توجه به اینکه زیر قولنامه درج شده سند قطعی نداره
باز ایشون میتونن از همسرم تقاضا سند قطعی بکنند و جریمه تاخیر را طلب کنند
چون همسر فکر کرده منظورشون عدم حضور برای همون گواهی تعویض پلاک بوده منتهی الان من نگاه میکنم نوشته تنظیم سند قطعی

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت عدم حضور در تاریخ مقرر جهت انتقال سند و گواهی سردفتر ، مطالبه خسارات قراردادی قابل مطالبه میباشد