مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ساختمان از طرف همسایه

سلام. بنده در یک آپارتمان سه طبقه زندگی میکنم که مالک طبقه سوم هستم. چندی پیش متوجه شدم که طبقات پایین بادبندهای واحد خودشون رو برداشتن. بنده شفاهی صحبت کردم و جوابی که شنیدم این بود که به شما ارتباطی نداره بنابراین ممنون میشم راهنمایی کنید که به کدام سازمان مراجعه کنم تا نتیجه بگیرم ؟

پاسخ ها :

آسیب به ساختمان از طرف همسایه خسارت به ساختمان توسط همسایه خسارت همسایه به ملک خسارت