مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه به زمین و ملک کناری

سلام
همسایه حدود سه سال پیش گودالی کنار زمین من حفر کرد.به عمق 4 متر که حدود 70 سانتیمتر به زمین من تجاوز نموده ودقیقا همان نقطه محل قرار گرفتن ستون اصلی ساختمان سر نبش است در اوایل کار با توجه به درخواست اصلاح از طرف اینجانب ،همسایه ضمن امروز وفردا کردن عملا کاری انجام نداد وبنده بعد از حدود 6ماه و اصلاح موقت آن قسمت با هزینه خودم ، اقدام به ساخت ملک نمودم باتوجه به اینکه عمق گودال زیاد است ولب جدول خیابان قرار دارد وجدول نیز کنده شده هر لحظه ممکن است گودال پر آب شود وهمینطور بنده بدلیل ترس از خسارت از پوشیدن طبقه دوم خود داری کردم
من باید چگونه شکایت کنم که هم خسارت اصلاح ، تاخیر ساخت وخسارت به ساختمان رابگیرم.

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام شما تامین دلیل بدهید کارشناس میزان خسارت را براورد کرده به استناد تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیلی کنید و سپس دادخواست بدهید