مشاوره حقوقی رایگان - خسارت همسایه به ملک

با سلام
ما یک همسایه داریم که از پشت بام یک انبار به دیوار ما دارند و چون ما یه طبقه از اونها بالاتریم اونجا به دیوار ما دسترسی دارن و سه ساله که مدام با ضربه به دیوار ما میکوبند و هم ارامش رو از ما گرفتن هم دیوار و کاشی ها تخریب شدن من چطور میتونم مانع این کار بشم و مطالبه خسارت کنم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

درصورتی که پیگری های دوستانه ی شما منجر به نتیجه نشده می توانید ، حق با طرح شکایت بابت ایجاد مزاحمت و سلب آسایش در شورای حل اختلاف یا دادسرا را دارید البته می بایست مستنداتی که این ادعا را اثبات می کند تهیه نمایید . استشهادیه ، شهادت شهود ، تهیه فیلم ، ویا پلیس .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارت کارشناسی شود سپس می توانید دادخواست تخریب و مطالبه خسارت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد و اگر غیر قانونی ساختند از طریق شهرداری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از جمع آوری مدارک تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت ایجاد مزاحمت به استناد شهادت شهود و...نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید و یا دادخواست رفع مزاحمت بدهید.