مشاوره حقوقی رایگان - اقدام چی باشه؟ آیا تجدید و اعتراض یکی بوده

سلام، در دادسرا شکایت من استفاده از اسناد مجعول و کلاهبرداری بود. موضوع در ارث بود. بازپرس رای بر اینکه قبلا رو این موضوع رای داده شده، منع تعقیب، اعتراض که 10 روز وقت داشتم... کیفری 2 رفت و یکبار نقص برگشت به دادسرا، برطرفش کرد دادسرا، و برگشت به همان شعبه و آنها اینبار گفتن رای دادسرا درسته.. برای اقدام بعدی چقدر وقت دارم و چی اسمش است. فرجام خواهی یا... و به کجا میره. و و ماده داده شده عدالت273 بود. .

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر منع تعقیب خوردید که دیگه موردی برای رسیدگی‌نمیمونه