مشاوره حقوقی رایگان - دادن سفته به کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید
در شرکتی می خواهم مشغول به کار شوم، شرکت درخواست سفته 50 میلیونی کرده است و در ابتدا 3 هفته اموزش و 1 ماه هم کاراموزی است که حقوقی ندارد. می خواستم بدونم در قرارداد و در سفته ها در مورد تاریخ، پشت نویسی و گیرنده چه باید بنویسم که بعدا مشکلی پیش نیاید؟ همچنین اگر در اینده تصمیم گرفتم از شرکت استعفا دهم در قرارداد باید چه شرایطی در مورد سفته ها ذکر کنم؟
خیلی ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
عموما شرکت ها اجازه درج موردی رو به شما نمیدهند و اگر این امر راپذیرفتند باید اعلام نمایید از بابت تضمین استخدام بوده و قابلیت وصول ندارد مگر در صورت تخلف شما و تاریخ هم اجازه نمیدن بزنین و اینجا تعیین کننده معمولا شرکت ها هستن