مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

با سلام
من یک خانم 26 ساله هستم و تحت تکفل و بیمه همسرم هستم اگر بخواهم خودم را برای بازنشستگی بیمه خانه داری کنم آیا همزمان میتوانم از دفترچه ای که از طرف همسرم بیمه شده ام استفاده کنم؟ و همچنین اگر در آینده جایی استخدام شوم ادامه بیمه برایم درج می شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بسیاری از خانم‌های خانه‌داری وجود دارند که به لحاظ قانونی تحت تکفل همسر یا پدر خود بوده و از بیمه درمان آن‌ها استفاده می‌کنند، از این‌رو در بیمه زنان خانه‌دار نیازی به پرداخت حق‌ سرانه درمان نیست و متقاضیان بیمه زنان خانه‌دار می‌توانند در صورت تمایل همچنان از پوشش بیمه درمان همسر یا پدر خود استفاده کنند. به عبارت دیگر، تحت کفالت بودن همسر یا پدر مانعی برای بیمه‌پردازی خانم‌های خانه‌دار نیست.