مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه

سلام من دو ماه پیش خودمو بیمه زنان خانه دار کردم الان صاحب کارم میخواد بیمه کنه میتونم همزمان هر دو بیمه رو داشته باشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ممکن نیست
می توانید از تامین اجتماعی پیگیری کنید یا با شماره 1420 تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه رد شدن از دو صندوق سودی برای شما ندارد ونمیتوانید دو حقوی بازنشستگی اخذ نمایید صرفا برای سوابق قبل از بازنشستگی موثر است که تجمیع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر امکان پذیر نمی باشد بهتر است به اداره بیمه مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام خیر نمی شودو درصورتی که واریزی نیز به صورت همزمان صورت گیرد ملاک فقط بیمه اجباری می باشد