مشاوره حقوقی رایگان - داشتن دو بیمه همزمان

با سلام
بنده 10 ماه از سربازیم می‌گذرد که برای معافیت اقدام کرده ام.از طرف ارگانی قرار است برایمان بیمه تامین اجتماعی وصل شود که اگر الآن نتوانم بیمه را وصل کنم دیگر این امکان برایم وجود نخواهد داشت؟.از طرفی گرفتن معافی چند ماه طول خواهد کشید؟.آیا تا زمانی که بیمه سربازی هنوز قطع نشده میتوانم بیمه تامین اجتماعی رد کنم؟باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی امکان استفاده همزمان از دو بیمه وجود ندارد و شما باید یکی را استفاده کنید ،
در خصوص سایر موارد از طریق سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420