مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه همزمان

با عرض سلام. بنده شاغل رسمی اموزش پرورش هستم و بیمه اموزش پرورش میخوام جایی دیگه مشغول به کار بشم و اون شرکت هم کارکنانش رو بیمه تامین اجتماعی میکنه سوالم اینه برام مشکلی نمیاد از دو طرف برام بیمه رد شه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است و توصیه می‌شود که این موضوع را از طریق سازمان تأمین اجتماعی به شکل حضوری پیگیری بفرمائید تا مسأله مطروحه شما به شکل شفاف پاسخ و رفع شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک صیادی بوده و بابت انتقال با صدور اجراییه قابل وصول است

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، هر شخص فقط می تواند طرف قرارداد یک بیمه گر قراربگیرد و در صورت پرداخت حق بیمه از دو طرف تغییری در مزایای شما بوجود نمی آورد و فقط مبلغ اضافی پرداخت می کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد.
می توانید از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسش شما در تخصص کارشناسان بیمه است حتما ازآنها تحقیق کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به اینکه بیمه گر آموزش و پرورش خدمات درمانی هست و شرکتی که می‌فرمایید تامین اجتماعی مشکلی پیش نمی‌آید منتها مزایای اضافی برای شما نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با تلفن 1420 کارشناسان تامین اجتماعی تماس بگیرید