مشاوره حقوقی رایگان - بیمه دو شغل

من الان 9 ساله که در شرکت برق بیمه هستم الان اگر بخام برای گرفتن کارت هوشمند کامیون (به عنوان شغل دوم و کار پاره وقتی)بیمه رانندگان بشوم آیا باید حق بیمه را به طور کامل پرداخت کنم و آیا در موقع بازنشستگی با توجه به اینکه دو جا حق بیمه میدادم 2 مستمری میدهند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر امکان دریافت دو مستمری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دو مستمری از یک صندوق ممکن نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دو مستمری از یک صندوق ممکن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونگذار این حق را به شما داده است که از دو یا چند کارگاه حق بیمه پرداخت نماید و بر اساس حق بیمه‌ای که پرداخت می کنید هر چقدر حق بیمه شما افزایش داشته باشد در زمان بازنشستگی حقوق بازنشستگی شما نیز قابل افزایش است در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتری دارید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت دو مستمری اگر از دو صندوق بازنشستگی متفاوت باشد امکان دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اخذ دو مستمری از یک صندوق امکان پذیر نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اخذدومستمری ازیک صندوق امکان پذیر نمی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام دو مستمری از یک صندوق ممکن نیست