مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به عهد توسط وکیل

بنده یک مشکل حقوقی برام پیش اومد و توسط خواهر خانمم که منشی یک وکیل بودند به همان وکیل معرفی شدم.
ایشان در ابتدای کار قول دادند که طرف دعوا را چنین میکنم و چنان میکنم و یک قرارداد را توسط منشی خود (خواهر خانم) به من دادند که امضا کردم. متاسفانه هیچ نسخه ای از قرارداد به من ندادند و 10 میلیون (50 درصد) هم پیش پرداخت گرفتند.
یک روز قبل از دادگاه متوجه شدم ایشان وکالت را به فرد دیگری واگذار کرده و میگوید که خودش هم در جلسه دادگاه حاضر میشود.
جلسه اول دادگاه به اصرار ایشان خودم به دادگاه نرفتم و بعد از دادگاه وکیل به من خبر داد که قاضی بر علیه بنده احتمالا رای میدهد. چون طرف مقابل دادخواست تقابل داده بود، قاضی یک جلسه دیگر برای رسیدگی مشخص کرد. اینبار ایشان به من گفت کلیه جلسات دادگاه به خاطر کرونا غیابی است و شما هم نباید در جلسه دادگاه حاضر شوید. ولی من گوش ندادم و خودم رفتم دادگاه و دفاع کردم و رای به نفعم شد خدا رو شکر.
حالا با توجه به اینکه این وکیل خائن به من نسخه ای از قراردادو نداده و یک روز قبلش یک وکیل دیگه بهم معرفی کرده و در جلسه دوم هم نیومده میتوانم پولمو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن پول از وکیل عدم انجام تعهد توسط وکیل وکیل