مشاوره حقوقی رایگان - فاصله زمانی صدور رای تجدید نظر اعسار از تاریخ 20 روز مهلت چقدر است

با تشکر از زحمات شما عزیزان دادراه و وکلای عزیزی که تجربیات خودشونو در اختیار مردم قرار میدن. من در دادگاه اعسار به پرداخت 10 سکه پیش و هر چهارماه 1 سکه محکوم شدم. هم من به رای اعتراض کردم هم خانم. اون بدون هیچ سند و مدرکی منو دو شغله نوشته تو لایحه اعتراض به رای و نوشته این پول کفاف زندگی من و نمیده رای تهران صادر شده چون اون زمان تهران بودیم من بخاطر مشکلات مالی مجبور به نقل مکان به اصفهان شدم اون خانم هم رفته شهر زادگاهش کردستان من و دو پسر 9 و 13 ساله م با خانمم که دو ساله ازدواج کردم زندگی می کنیم. روزنامه نگارم و حقوقمم 2 تومان میشه اونم به زور! سوالم اینه الان یک هفته از 20 روز مهلت اعتراض گذشته حدودا کی رای تجدیدنظر میاد یعنی چقدر طول میکشه معمولا چقدر که از 20 روز مهلت بگذره رای تجدیدنظر میاد؟ و اون خانم بازم میتونه به رای تجدید نظر هم اعتراض کنه؟ یا خود من هم؟ چون اگه 45 میلیون داشتم الان اصفهان نبودم ممنون میشم پاسخ دو سوالم رو بدید چون استرس زیادی دارم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در صورت اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال و به یکی از شعب ارجاع میشه حداقل دو یا سه ماه طول میکشه تا دادگاه تجدیدنظر رسیدگی کنه و البته به بستگی به قضات تجدیدنظر و محتویات پرونده جهت رسیدگی دارد.