مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام اینجانب در سال 91 یک واحد آپارتمان تجاری 60 متری از یک ساختمان سه طبقه با پانزده واحد تجاری خریداری نمودم. ساختمان دارای پایان کار می باشد و سند تک برگی قطعی آپارتمان بنام اینجانب صادر شد. در ذیل سند قید شده است آپارتمان فاقد پارکینگ می باشد و در قسمتی از آن آمده است هیچگونه بدهی به ادارات و غیره ندارد. متأسفانه محضردار در زمان خرید استعلام از شهرداری انجام نداده است. درحال حاضر بنده قصد رهن آپارتمان جهت اخذ وام بانکی نمودم، بانک مربوطه از شهرداری استعلام و شهرداری اعلام نموده مالک قبلی بابت پرداخت مبلغ حذف پارکینگ ساختمان تعهد داده و پایان کار با توجه به تعهد صادر شده است، لذا ساختمان فوق دارای بدهی سنگین می باشد و پاسخ استعلام را نمی دهد. از طرفی فروشنده از پرداخت طلب شهرداری امتناع و می گوید من آپارتمان را فروخته ام و بدهی آن ربطی به من (مالک قبلی) ندارد. آیا با توجه به بدهی مالک قبل و عدم اطلاع دادن موقع فروش می توانم دادخواست کلاهبرداری از فروشنده و تقاضای فسخ معامله بنمایم و یا با جه عنوانی می توانم از مالک قبلی شکایت نمایم. با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،بله میتوانی شکایت کنی اگر درقراردادبدهی قبلی را ننوشته باشید به عهده چه کسی است زیرا کشف فساد و بدهی تا تاریخ قولنامه به عهده فروشنده هست مگرشرط دیگری کرده باشید