مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر جعل سند و تبانی

باسلام و عرض ادب
بنده سال 95 یک واحد آپارتمان در شهر تبریز خریداری کردم که بصورت مشارکتی ساخته شده بود البته بدون اخذ پروانه و بصورت غیر مجاز، من این آپارتمان را از سازنده ملک بصورت قولنامه ای خریدم و از مالک ملک نیز وکالت نیم دانگ از عرصه و اعیان را بصورت رسمی و محضری دارم. بعد از دو سال از خرید و سکونت در این آپارتمان سه طبقه، مالک زمین که خود ساکن طبقه سوم بود ادعا کرد که در زمان ساخت قرارداد چهار طبقه را با سازنده بسته بوده و سازنده بخاطر مشکلات مالی از ساخت طبقه 4 انصراف داده و اختیارش را به ایشان داده است و گفت که میخواهد طبقه چهارم را بسازد که البته با مخالفت سایر مالکین روبرو شد، البته ما هر وقت که از ایشان می‌خواستیم که قرارداد را بما نشان دهد ایشان طفره میرفت، بعد از چند بار که ما با ایشان سر این موضوع درگیر شدیم بالاخره با وساطت همسایه ها ایشان یک کپی از قراردادش را بما نشان داد که بصورت دستی و در‌ املاک نوشته شده بود، ما با دیدن این قرارداد قانع شدیم و یک رضایت‌نامه بین خودمان نوشتیم و امضا کردیم و ایشان طبقه چهارم رو یکسال پیش ساخت، الان ما بتازگی به اصل قرارداد ایشان دست پیدا کردیم و دیدیم که در مقایسه با مبایعه نامه های ما که تقریبا در یک زمان نوشته شده‌اند قرارداد آنها از نظر قدمت کاغذ و جوهر خودکار بسیار تازگی دارد که (البته اصل این قرارداد الان در اختیار ماست) یعنی آنها چند مدت بعد از فروش واحدها اقدام به نوشتن این قرارداد کردند یعنی به نوعی سازنده و مالک ملک تبانی کردند.
1_ما با چه عنوانی از آنها شکایت کنیم؟
2_ایا اگر مشخص شود که تبانی صورت گرفته و ما در این موضوع متضرر شدیم میتوانیم از سازنده طبقه چهارم ادعای خسارت کنیم.
3_تکلیف رضایتی که ما دادیم چه میشود در حالیکه ما اصلا به جعلی بودن قرارداد در موقع رضایت دادن
پی نبردیم.
4_آیا بعد از گذشت تقریبا یکسال از رضایت ما هنوز هم میتوانیم از ایشان شکایت کنیم یا این عمل مشمول مرور زمان شده است؟
ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
طرح دعوای جعل نسبت به سندباارائه دلیاچل میسراست وپس ازاثبات چون مبنای توافق برسندی بوده که جناب عالی درست می پنداشتید چنین رضایتی فاقدارزش خواهدبود
منعی برای طرح دعواپس ازرشصایت وجودنداردمشروط براینکه جعلی بودن سندثابت شود