مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای خریداری شده

با سلام. یک سال قبل نهاده دامی از شرکت بازرگانی برای خوراک دامداری به صورت اینترنتی و بدون قرارداد خریدم و فقط فیش های واریزی ارسالی و تایید آدرس ها و فیش بانکی رو دارم. شرکت هم فعال هست و کار میکند. در تلگرام و در تماس های پی درپی و مراجعه حضوری بار را تحویل نمیدهد. قیمت بار چهار برابر شده است و ارزش پول من خیلی کم شده است. چی کار کنم؟ ممنون.
شکایت کیفری کردم و پلیس آگاهی حساب ها رو بستند ولی فهمید و پول ها رو خارج کرد. شکایت حقوقی هم کردم ولی وقت آن نرسیده است.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. از زمانی که دادخواست داده اید خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد. البته اگر در ستون خواسته درج شده باشد.