مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور

سلام من قولنامه ای موتور مدل 89 گرفتم و قولنامه ای هم فروختم ولی اقساطی
خریدار یک ریال هم نداده تو قولنامه هم قید شده اگر هریک از اقساط به موقع پرداخت نشه به فروشنده اختیار داده میشود بدون شکایت موتور را ضبط و قولنامه را فسخ کند
حالا من چطور میتونم موتور را توقیف کنم و پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام
با توجه به اینکه قراردادهای خصوصی و مفاد ان در صورتی معتبر است که مخالف قوانین نباشد،لذا توقیف موتور امری خلاف نظم عمومی و نیازمند مراجعه به دادگاه و تنظیم دادخواست فسخ قرارداد است.