مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

سلام. بنده 7سال پیش موتور سیکلت فروختم بدون قولنامه صبح تحویل خریدار دادم و قرار شد بعد از ظهر پول موتور پرداخت کند. اما همان روز با موتور تصادف کرد و همچنان ایشون بعد از 7 سال هم پول پرداخت نکرده و موتور سیکلت بنده را هم پس نمیده. هرسال به اسم خودش بیمه میشود و کارت موتور نزد خریدار هست. بنده سند کمپانی و برگه سبز و سند قطعی و پلاک بنام خودم و نزد خودم هست.
و چون خریدار پسر دایی بنده هست و هیچ ادرسی از محل سکونتش ندارم منم شکایتی نکردم تا به امروز که تصمیم دارم که موتور توقیف کنم. چون خلافی هر روز بیشتر میشود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با مراجعه به اداره راهنمائی ورانندگی محل فرم مخصوص را تکمیل وکار توقیف پلاک موتور سیکلت را دنبال کنید موفق باشید