مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

میشه اسم مریم به ماریا تغییر کنه؟ وکیل هم لازم باشه میگیرم

پاسخ ها :

فاضل پارسایی

جناب آقای فاضل پارسایی :

از آنجائیکه داشتن نام نیک و‌مورد علاقه حق شهروندی افراد است ، و حق تغییر نام در قانون و در بخشنامه ثبت احوال کشور مورد تایید قرار گرفته ، لذا میتوانید دادخواست تغییر نام تقدیم کنید ، و بااستدلال از خواسته ی خود دفاع کنید ؛ گرچه در رویه ، کمی سخت گیری میشود .

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اولا شهری که زندگی میکنین و شعبه رسیدگی مهم هست.سنتون و دلیل تعویض نام چون مریم یک نام بسیار عرفی هست و موردی نداره