مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تمکین

سلام خدمت وکلای محترم وقتتون بخیر
ببخشید همسر بنده (زوجه) 3 ماهه که منزل مشترک را ترک کرده و به خانه پدرشون رفتند، در این مدت هم ماهیانه برای خانومم پول واریز کردم و چندین دفعه هم دنبالشون رفتیم، اما حاضر به برگشت نشدند. فعلا قصد ندارم که کار به دادگاه کشیده شود، میخواستم ببینم که حداکثر تا چه مدت زمانی میتوانم اظهارنامه و دادخواست تمکین ندهم؟؟؟ چون گفتند بعد از 6 ماه زن میتونه طلاق بگیره، آیا میتوان تا یکسال یا بیشتر دادخواست تمکین ندهم؟؟؟ و اگر دادخواست تمکین ندهم، مشکلی برای من پیش نمی آید و برای زنم حق طلاق قائل می شوند یا نه؟؟؟ آیا زنم میتواند شکایت کند که بلاتکلیف است؟؟؟ خلاصه سوالم اینه که حداکثر تا چه مدت زمانی میتوانم دادخواست تمکین ندهم و اظهارنامه نفرستم بدون‌ آنکه مشکلی برایم پیش آید و زنم نتواند شکایتی کند یا ....؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا امیدی

لیلا امیدی :

استان :

سلام. اظهارنامه ای مبنی بر تمکین ارسال نمایید و الزام به برگشت به زندگی نموده و مدتی نیز تعیین کنید که ظرف مدت یک هفته مراجعت نموده والا نفقه ساقط میگردد تا مدرکی دال بر عدم تمکین داشته باشید و اگر زوجه در پاسخ بدون دلیل حاضربه بازگشت نیستند نفقه ای به وی تعلق نمی‌گیرد و اقدامات قانونی وگرفتن حکم از طریق دادگاه ضرورت دارد.حکم طلاق برای زوجه به سادگی میسر نیست.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورتی برای همسرتان حق درخواست طلاق ایجاد میشود که دادخواست نفقه داده باشند و شما محکوم شده باشید و 6 ماه پرداخت نکنید. درغیر اینصورت نمیتوانند به این استناد درخواست طلاق دهند.ایشان اگر دادخواست نفقه بدهند شما ملزم به تهیه مسکن و لوازم خواهید شد مگر تمایلی به پیگیری نداشته باشند