مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام شاهد در ثنا

لطفا در خصوص ثبت نام شاهدین پرونده اعسار پرداخت مهریه را در سامانه ثنا بنده را راهنمایی کنید که چکار کنم و چه مدارکی ببرم و ایا اصلا اینکار لازم است و اینکه به چند شاهد نیاز است ؟

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. به دو نفر شاهد نیاز دارید که از وضعیت مالی شما و رقم دقیق بدهی شما بایت مهریه اطلاع کامل داشته باشند و فرم مخصوص اعسار از پرداخت مهریه را از سامانه ثنا یا از دفاتر خدمات الکترونیک بگیرید و شهود امضا کنند در روز جلسه دادگاه نیز حاضر شوند.