مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عفو رهبری قبل از شروع مجازات

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم
اینجانب متاهل ، تحصیل کرده و بدون سابقه کیفری هستم ، 6 ماه حبس محکومیت تعزیری دارم ، آیا امکان استفاده از عفو رهبری بدون رفتن به زندان برایم مقدور هست ؟ در کل شرایطی وجود دارد که مجازات حبس اجرا نشود ؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر جرم ارتکابی از شمول جرایم غیر قابل تعلیق خارج باشد در تجدیدنظر خواهی میتوانید در صورت فقدان سابقه و رضایت شاکی تعلیق مجازات مطرح کنید