مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه خودرو

بنده کارگر روزمزد هستم ولی صاحب کارم خودرویی که به بنده داده بود تا کار کنم بیمه بدنه نکرده بود و متاسفانه تصادف کردم و 80 میلیون تومان هزینه برداشته و صاحب کارم میگه به من ربطی نداره، قانونا این خسارت را چه کسی باید بدهد بنده یا کارفرمای بنده ؟

پاسخ ها :

خسات تصادف خودرو در حین کار خسارت خودرو بیمه بدنه خودرو تصادف