مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از امتیاز طبقه ارفاقی طبق قانون نظام هماهنگ پرداخت سال 73

با سلام
بنده در سال 79 استخدام شده ام تا سال 1388،بیش از 4 سال گردان عاشورا بسیج دارم،به دلایلی از قانون ارتقاء طبقه شغلی برای 4 سال گردان عاشورا در آن زمان استفاده نکردم،در سال 1388 قانون مدیریت خدمات جایگزین قانون نظام هماهنگ پرداخت شد و اعلام کردند ،کارمندانی که بعد از تاریخ1388 استخدام می شوند بر طبق قانون جدید طبقه شغلی ارفاقی عضویت در گردان عاشورا ،شامل حالشان نمی شود که تا امروز هم در حال اجراست.
با توجه به این‌که ،بنده قبل از سال 1388 استخدام شدم و سابقه 4 سال گردان عاشورای بنده هم برای قبل از سال 1388 است،حالا می توانم از آن قانون استفاده کنم،با توجه به اینکه در همین سایت رای دیوان عدالت در سال 1391 راجع به مسئله ای شبیهه مشکل بنده موجود است که دیوان رای به صحت و اعطای طبقه ارفاقی داده است.
با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

باتقدیم شکایت برعلیه محل خدمتی
ازطریق دیوان عدالت الزام محل خدمتی را به انجام خواسته خودبخواهید