مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر
2 سال پیش در حاشیه خیابان با موتور سیکلت خاموش، خلاف جهت متوقف بودم.نیسان مستقیم بدون ترمز از رو به رو برخورد داشتم که موجب خونریزی مغزی من شد...
افسر سهوا یا عمدا کروکی کشید که من خلاف جهت در حرکت بودم.فیلم دوربینم پاک شده بود اما افسر دید فیلمو. من مقصر شدم. توی ای سی یو مامور کلانتری با راننده نیسان به بهانه رضایت دادن من اومد منم گفتم قبول ندارم کروکیو. امضا گرفت از من. همسرم که ترک نشین من بود. از طرف شکایت کرد. اما ابلاغ ثنا نوشته بود شکایت راننده نیسان و خانم ب. (اسم کوچک،پسوند و کد ملی همسرم در ابلاغ قید نشده بود) از من !
الان من شاهد دارم بیش از 2نفر، مغازه دار که نزدیک به 5 دقیقه متوقف بودم. الان با توجه به اسیب جمجمه که دارم شکایت کنم موفق میشم تا حق و حقوقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بسیار سخت است ولی امکان احقاق حق وجود دارد