مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عمری

همسرم یه زمین خریده 250متر که مقدار که طرف فروشنده گفته با مقدار زمین فرق داره و زمین کمتره که شکایت کرده هنوز تاریخ دادگاهش نرسید و امروز به من صلح داد سوال من اینه که امروز به من صلح عمری داده و سند به اسم من میخره و سندش به اسم همسرم نیست تو دادگاه مشکلی پیش نمیاد براش که نتونیم حقمونو بگیریم ؟ سندم تا روز دادگاه نمیاد دستم اما قولنامه به اسم همسرم هست و اینکه منم باید تو دادگاه حضور داشته باشم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بهتر بود شما هم به عنوان خواهان نامتان آورده میشد زیرا خواهان دعوا در صورت استعلام ذی‌نفع نیستند در هر صورت ابتدا بگذارید همسرتان در دادگاه حضور پیدا کند و شما نروید