مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با سلام برادر بنده 5سال پیش بعد از اتمام دوره محکومیت 6ساله در خارج کشور به ایران بازگشت که با ممنوع الخروجی بند 2 ماده 16 مواجه شد و پس از مراجعه بیش از 5بار و درخواست با ممنوع الخروجی وی موافقت نگردید. حال سوال اینجاست امکان رفع وجود دارد ؟ و اینکه هیچ پاسخی از مقامات گذرنامه مبنی بر مدت زمان ممنوع الخروجی دریافت نمیشه کرد و میگویید 6 ماه دیگه مراجعه کنید. و این که شنیدیم که گفتند ممنوع الخروجی 999 ماهه این صحت داره؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مدت ممنوع الخروجی شش ماه است و از طرف مقام قضایی ، قابل تمدید است