مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات (سوء استفاده )مدیر ساختمان

با سلام

احتراما، در ساختمان 16 واحدی ما شخصی از سالهای دور مدیر بوده و از زمان حضور اینجانب (چهار سال گذشته ) مشاهده شده که :
1- جلسه مجمع درین مدت تشکیل نشده است و صورت جلسه ای در خصوص تعیین/تمدید مدیر وجود ندارد( حداقل طی 4 سال گذشت)
2- ساختمان بیمه آتش سوزی ندارد (کپسول آتشنشانی هم موجود نیست)
3- تراز مالی و مخارج به مدت بیش از یک سال اعلام نشده است.
4- واحد ایشان فاقد پارکینگ سندی است ولی خودروی خود را در مشاعات به گونه ای پارک میکند که منجر به سختی عبور و مرور شده است.

سوال : آیا به صرف اینکه سایر همسایگان به ایشان معترض نمی شند و شارژ خود را به حساب ایشان میریزند مدیریت ایشان رسمیت دارد؟

با سپاس و احترام

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

ادامه فعالیت اشان به عنوان مدیر وعدم مخالفت ساکنین قرینه ای بر موافقت انان به ادامه مدیریت اشان است .اکر میخواهید ایشان را عزل کنید جسه ای با اکتریت مطلق ساکنین تشکیل بدهید صورتجلسه ای تنطیم و ایشان راعزل و شخص دیکری که کاندید مدیریت باشد انتخاب و به جای اشان منصوب کنید .سپس مراتب را به اطلاع اشان برسانید و حساب دوران مدیریت را نیز از اشان بخواهد