مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام چندی پیش فردی رو به جرم کلاهبرداری شکایت کردیم که از ما تقاضا کرد رضایت بدهیم و بدهی ما رو پرداخت میکنه و در محضر مبلغ 150 میلیون به ما سفته داد و قید کرده که من بدهکار فلانی هستم و اکه تو سررسید اونو پرداخت نکنم میتوانند شاکی شوند و من حق هیچ گونه اعتراضی ندارم آیا اگه ما برای سفته اقدام کنیم اون میتونه درخواست اعسار کنه ؟ آیا زندانی داره؟ در شهر ما همه اونو به عنوان کلاهبردار میشناسند و چند شاکی دیگه هم داره.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله می تونه در صورت عدم بضاعن مالی تقاضای اعسار بدهد ضمن اینکه در صورت عدم شناسایی اموال از نامبرده می توانید جلبش رو بگیرید و اگر مطمئن هستید که مالی نداره از همدن ابتدا و در زمان اجرای حکم؛ جلبش را بگیرید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در فرض سوال صرف نظر از سوابق طرف شما هرشخصی که محکوم به پرداخت مالی گردد وقادر نباشد یکجا انرا بپردازد با تقدیم دادخواست ومعرفی شهود می تواند محکوم به را تقسیط کند قانو ورویه قضائی نیز این امر را پذیرفته است .وشما نیز حق دفاع ومعرفی مال متعلق به بدهکا را در هرزمان خواهید داشت.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اون میتواند بعدا درخواست اعساردهد درصورتیکه دادگاه درخواست اعسارش رانپذیرد شمامیتوانید درخواست برگ جلب وزندانی کردنش راکنید