مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت

سلام وقت بخیر
طبق قانون سازمان تامین اجتماعی بازنشستگی من را رسما به محل کارم اعلام کرد و ترک کارم از محل کار اعلام شد اما یکسال بدلیل عدم توافق بین بیمه و محل کار مستمری برقرار نشد الان بیمه پرونده را معلق کرده و هیچ کاری انجام نمی‌دهد میشه از طریق وزارت کار بابت این مدت ادعای خسارت و سابقه بیمه داشته باشم لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر مدارک بازنشستگی شما مربوط به قبل از این یک سال است بله شما میتوانید از طریق اداره کار و امور اجتماعی محل سکونت خود نسبت به دریافت سوابق بیمه بازنشستگی خود اقدام نمایید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید