مشاوره حقوقی رایگان - قوانین ضبط گواهینامه

سلام خسته نباشید
برج 7 سال 99 گواهینامه پایه یک بند را پلیس راه استان کرمانشاه به جرم مصرف مواد مخدر ضبط کرده و الان 7ماه بعد از اون قضیه میباشد
گواهینامه من صادره از اصفهان بوده و هر چی به اجرائیات اصفهان میروم گواهینامه نیومده و جواب درستی نگرفتم خواهشا در مورد قوانین ضبط گواهینامه مرا راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما رو بایستی به دادگاه معرفی بعد از تعیین تکلیف گواهینامه ازاد میشود